Nieuwsbrief 22: Uitnodiging Opening GraanGeluk Bakkerista

Aanstaande vrijdag 24 mei is het dan zover: de officiële opening van onze kakelverse GraanGeluk Bakkerista hartje Arnhem, hartje Steenstraat!

Voor ons personeel en een selecte groep genodigden is er een mooi moment aan het einde van de ochtend, dan komt de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch op werkbezoek. Vanaf onze GraanGeluk-akker op Landgoed Lichtenbeek en de Witte Watermolen in het Sonsbeekpark graan we naar onze Bakkerista waar we Marcouch onze wandkaart tonen met al onze akkers. En we schotelen hem onze bakkerista-tafel voor met al onze nieuwe desembroden en Viennoiserie.

Omdat onze bakkerista’s tot begin van de middag nog volop bezig zijn met de zaterdagproductie, starten we de feestelijke opening wat later. Vanaf 14.00 tot plm 17.30 uur hebben we een heerlijke proeverij. We hopen dat het gezellig druk wordt (en dus ook weer niet te druk). Al zijn we er zo trots op dat we onze gloednieuwe GraanGeluk Bakkerista te Steenstraat 81 wel aan de hele wereld zouden willen laten zien.
Oftewel, van harte welkom!

GraanGeluk-GraanDeelhouders

Zoals in onze eerdere nieuwsbrief al gemeld, kunnen GraanDeelHouders deze vrijdag
24 mei ook hun GraanGelukpakket ophalen. Mocht u dat willen, graag uiterlijk dinsdag 21 mei aangeven of u dat wil en hoeveel GraanDelen u heeft. Mocht u uw GraanDelen nog niet thuis hebben ontvangen – we wachten nog op de drukker maar hopen alles voor
de 24e op de post te hebben gedaan – geen nood, we hebben iedereen geregistreerd op naam zodat u altijd uw Graangelukpakket kunt komen halen.

Inzaaien

We zijn werkelijk ongekend druk omdat we afgelopen week pas alles hebben kunnen inzaaien wat er nog aan hectares over was, en dat waren er een heleboel. We zijn er trots op dat we over de 95 procent zijn gekomen. Alleen nog wat lijnzaad en boekweit- hectares nu. Zien we u op de 24e?

Zo niet, geen punt. Onze Bakkerista is op de maandag en zondag na alle dagen open. En binnenkort starten onze akker-wandelingen waar u uw GraanGelukpakket ook kunt komen ophalen.

Voor vragen: info@graangeluk.nl onze GraanGeluk Bakkerista.

Wil je een opgemaakt uittreksel van deze nieuwsbrief hebben? Dan kun je deze hier downloaden.

Gerelateerde media

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinder en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

FAQ

Wat biedt GraanGeluk?

GraanGeluk biedt gezond streekbrood en bijzonder bier, gemaakt van lokaal geteelde granen.

Welke doelstelling heeft GraanGeluk?

Om de akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen, in te zaaien met zeldzame, Nederlandse gewassen en deze oergranen te oogsten voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier.

Wat is de (in)directe impact van GraanGeluk?

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinder en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

Meer vragen? Neem gerust contact op.

Contact