Graandelen

Aanmelden Graandelen

Voor de levensgenieters, mensen die van lekkere, lokale kwaliteitsproducten genieten. Mensen die het kindergeluk van spelen in de natuur, langs de akkers, in het bos en in de fruitgaarden nog kennen. Mensen die de natuur, het genieten en geluk, willen doorgeven aan de volgende generatie, kinderen en kleinkinderen.

Als dank worden Graandeelhouders exclusief uitgenodigd om het jaarlijkse zaai- en/of oogstfeest te beleven hier zijn o.a. de lekkere kwaliteitsproducten te bewonderen en te proeven welke met de uw graandelen mogelijk zijn gemaakt. Ook staat er een selectie producten voor u klaar om thuis na te genieten.

Druk op de knop hieronder voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling op de productpagina.

Het verbouwen van Nederland

Het uiteindelijke doel van GraanGeluk is dat we op onze akkers niet meer alleen maar snijmais (veevoer) zien staan, maar vooral een keur aan diverse oude en nieuwe gezonde graansoorten met daartussen welig tierende inheemse akkerkruiden.

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinders en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

FAQ

Wat biedt GraanGeluk?

GraanGeluk biedt gezond streekbrood en bijzonder bier, gemaakt van lokaal geteelde granen.

Welke doelstelling heeft GraanGeluk?

Om de akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen, in te zaaien met zeldzame, Nederlandse gewassen en deze oergranen te oogsten voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier.

Wat is de (in)directe impact van GraanGeluk?

Met GraanGeluk zaai je mee aan gezonde akkers, herstel van biodiversiteit en weer kansen voor insecten, wilde bijen, vlinder en akkervogels als patrijs en veldleeuwerik.

Meer vragen? Neem gerust contact op.

Contact

Over ons

Help mee om de akkers op een natuurlijke, agro-ecologische manier te herstellen, in te zaaien met zeldzame, Nederlandse gewassen en deze oergranen te oogsten voor gezond ambachtelijk streekbrood en natuurbier.

Stichting GraanGeluk

KvK: 80611893  

Bezoekadres

Bakkerista Steenstraat

Steenstraat 81

6828 CG Arnhem

Kantoor adres

Stichting GraanGeluk

Zypendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

Contact